Beethoven
 


Beethoven staat inmiddels al jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit. In die tijd heeft Beethoven zich steeds geprofileerd als een uiterst professionele, trendsettende en vooruitstrevende band/act, die elk optreden tot een spraakmakende sensatie maakt. Of het nu in Nederland, Duitsland, Portugal, Curaçao of Azië is, de spirit van de groep werkt magnetiserend op haar publiek.

 

Inspiratie en vernieuwing staan bij Beethoven hoog in het vaandel. De bandleden vinden elkaar in hun plezier voor de muziek en houden elkaar scherp in hun vak. Deze instelling heeft de band elk jaar weer doen groeien en groeien, zodat ze op de rand van 2006 weer voor een nieuw Beethoven-tijdperk staat: Het Beethoven Multimedia Spektakel.

 

 

Met het Beethoven Multimedia Spektakel is Beethoven uitgebreid van band/act tot een totaalconcept als het gaat om entertainment. Ze brengt een grote nationaal en internationaal aansprekende multimedia show, waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende plasmadisplays en projectieschermen en live cameraregistratie door meerdere, op afstand bedienbare, roterende camera’s. De live- en sfeerbeelden worden ter plekke gemixt door een VJ.

 

Wat Beethoven echt uniek maakt binnen de entertainmentwereld zijn de vele mogelijkheden die ze met haar show biedt. Buiten dat het een wervelende muzikale en visuele show is, kan het Multimedia Spektakel heel goed worden ingezet bij productpresentaties, beurzen, jubilea, modeshows, enzovoort.

                                                                

 

Beethoven is sfeerbepalend voor elk evenement en staat voor een gegarandeerd  succes. Wie een optreden heeft meegemaakt, kan zich niet onttrekken aan de enorme energie en magie van dit zestal en zal zich verliezen in de heftige party waarmee Beethoven je omgeeft

!
 


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2020 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 1827 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.