PPMBand
 
 
 Parts Per Million

De P.P.M. BAND werd in 1977 opgericht vanuit het studentencircuit. In haar inmiddels meer dan 20 jarige geschiedenis is de band een begrip geworden in het vaderlandse dancing- en discothekencircuit. Vanuit dit circuit werden de contacten gelegd met divers

e artiesten. Het resultaat van deze contacten is dat de groep d begeleidingsgroep van Wolter Kroes is geworden. Naast de mini concerten door het hele land, is P.P.M. ook de groep die de concerten in bijvoorbeeld Ahoy' doet. P.P.M. is inmiddels, door haar enorme muzikale faam, een zr graag geziene gast als het gaat om de live begeleiding van een artiest.

P.P.M. is inmiddels ook een begrip waar het gaat om de muzikale verzorging van ook met name bedrijfsfeesten. Hun muzikale entertainment is van fenomenaal hoog niveau.

PPM.. Met haar jarenlange naamsbekendheid mag PPM zich met recht de discotheken en bedrijfsfeestenband bij! uitstek noemen. Reacties van organisatoren en publiek zijn ronduit lovend. Een band met een zeer hoog muzikaal niveau, een fantastische zanger en een prachtige zangeres die van iedere gelegenheid een feest weten te maken. Een band met een opvallend gevoel voor interactie met publiek en repertoirekeuze. Mede door het uitgebreide repertoire dat rijkt tot de klassieke meezingers uit de popgeschiedenis en de huidige top-40, weet PPM elke avond de juiste invulling te geven en zich hiermee te vormen naar ieder willekeurig feest. Wilt u zekerheid omtrent een band met goed geluid en licht, entertainment en show, staat PPM garant voor U!!!

Hoogtepunten in het inmiddels meer dan 20 jarige bestaan van P.P.M. vormen naast de live concerten in Ahoy' ook het Jordaan festival in het centrum van onze hoofdstad Amsterdam. Hier werd een live muziekprogramma gedaan op een podium pal naast de beroemde Westertoren. Duizenden mensen waren getuige van een fenomenale band die moeiteloos de live begeleiding van de artiesten op zich nam.

 


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2020 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 1820 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.