Mississippi Cruise Party
 
SHOWBOAT DE MAJESTEIT
 
U bevindt zich aan boord van Europa's grootste Raderstoomboot aller tijden: De Majesteit. Een geliefd stoomschip met de allure van een "Grand Old Lady". Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, personeelsfeest, jubileum, receptie, product-promotie,of thema-avond; alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Aan exclusiviteit geen gebrek. Aan boord kunt u rekenen op een koninklijke verzorging in nostalgische sferen. Tijdens uw verblijf in één van de monumentale salons geniet u samen met uw gasten van het beste dat organisatie, bemanning en keukenbrigade u te bieden hebben.

WELCOME ON BOARD, LET'S PARTY!  MISSISSIPPI- SHOWBOAT PARTY  LANGS DE BOEIENDE SKY-LINE VAN ROTTERDAM. Dit is één van de vele cases die wij verzorgd hebben. Mogen wij u verrassen?

Raderstoomboot de Majesteit biedt u de mogelijkheid een unieke "reis" rond de wereld te maken in vijf uur. "Let your dreams come true". Nu op één avond van Rotterdam naar New York, de Caribbean, tot de zilte stranden van Rio de Janeiro. De kapitein met zijn bemanning, vocalisten, een oogstrelend showballet, doldwaze "medereizigers" en een dansorkest nemen u mee op een avondvullende "cruise" vol vaart, actie en bovenal sfeer! De show begint al aan de kade. Als gasten verklede acteurs zeulen met koffers en bespreken opgewonden de aanstaande cruisereis. Overal staat bagage, cruisegasten lopen af en aan. ALL HANDS ON DECK

Terwijl de passagiers een welkomstdrankje en luxe bittergarnituren worden aangeboden, kiest De Majesteit voor het ruime sop.De Majesteit zet inmiddels koers naar Amerika...het land van vele muziekstromingen. Massaal meezingen met Tony Christie's "Amarillo" en aansluitend uzelf uitleven op de stampende hits van Wilson Picket, James Brown, Otis Redding, Sister Sledge, The Trammps en andere grootheden uit  het Soul en Motowntijdperk! Do you like good music? En als dat niet genoeg is bestormen de Blues Brothers het podium, waarna zij met een explosief optreden New York bijna van de kaart vegen!

Fiësta Tropical. De aankomst in de wereldstad Rio de Janeiro gaat gepaard met de show "Fantasia do Rio. Droomt u ook vaak van warme zilte stranden? In een exotische show nemen wij u mee naar warme oorden. Op klanken van opzwepende Braziliaanse sambaritmen presenteren wij u een kleurrijk zang en dansfestijn.Een wervelend non-stop spektakel, bestaande uit de allergrootste tropische hits, geeft u het gevoel in het carnaval do Rio te zijn beland!

EVENEMENTEN OP MAAT

Met Raderstoomboot De Majesteit geeft u uw evenement altijd de juiste bestemming. Voor elk feestelijk en zakelijk doel staan wij, de volledige bemanning en keukenbrigade geheel tot uw beschikking. 365 dagen per jaar, 7 dagen per week. Zowel voor kleine groepen vanaf 125 personen als voor grote gezelschappen creëren we exclusieve belevenissen waarover nog lang zal worden nagepraat. Varen met De Majesteit betekent voor onze gasten pure ontspanning! Eigenlijk  hoeft u alleen maar te genieten. Gewoon wegdromen in het decadente pluche van onze chique salons Zit u comfortabel in één van onze nostalgische salons? Of kijkt u vol bewondering naar de indrukwekkende stoommachine? Nog even en u hoort de stoomfluit. Tijd om zich gewoon eens puur te laten verwennen.


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 4364 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.