The Great Piano Show

Biografie van The Great Piano Show

De Piano Party bestaat uit meerdere (zingende) pianisten, die elkaar afwisselen. Er spelen steeds twee. Daarbij voeg je een drummer en een bassist zodat het geheel nog meer uitstraling krijgt. Dat is gegarandeerd feest!

The Great Piano Show met bassist is gebaseerd op het Duelling Piano's Concept, dat al jaren een grote hit is in Amerika. Drie pianisten en een drummer wisselen elkaar af en zorgen voor 4 uur topentertainment zonder pauzes.

Iedere pianist heeft de klasse van zang, entertainment en pianospel in zijn vingers. Vier professionele muzikanten proberen tijdens de gehele avond het publiek bij het entertianment te betrekken zodat er permanent een interactie bestaat tussen artiest en publiek.

Ook behoort het tot de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen, zodat de avond afgestemd wordt op de favoriete muziek van het publiek. Door de line-up in muziekkeuze voert deze tot een ware climax, die voor vele verrassingen zorgt.

De standaard Duelling Pianos Show bestaat uit piano's, zang en entertainment.
De standaardshow is met 3 toetsenisten/entertainers, eventueel aangevuld met een bassist en een drummer en spelen ongeveer 4 x 45 minuten met telkens een kwartier pauze. De show is te boeken met twee pianisten of vier pianisten, maar is ook uit te breiden met een drummer/ percussionist.

That's entertainment!


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 4091 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.