Wolter Kroes

Wolter is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Als artiest zit hij nu ruim tien jaar in het vak. Op twintig jarige leeftijd won hij een talentenjacht die zijn leven voorgoed veranderde. Willem van Kooten had vanaf het begin geloof in Wolter Kroes, en tekende hem voor een langdurige periode bij zijn platenmaatschappij Red Bullet. En niet voor niets!

In 1995 breekt Wolter door met de single 'Laat me Los'. Het wordt zijn eerste superhit. Bovendien houdt het album met dezelfde naam het 7 weken uit in de cd Top 50. Het nieuwe talent zingt o.a. op deze plaat een duet met niemand minder dan Willeke Alberti.

De volgende cd 'De Wereld In' dat geproduceerd wordt in 1997 is een succes. Het nummer 'Bolero', één van de singles van het album, behaalt de Top 50 in de Mega Top 100. Daarna was vooral ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ een ware rage. In menig horecagelegenheden werd en wordt nog steeds het nummer grijs gedraaid. Er volgden optredens bij grote tv-shows als De Staatsloterijshow, Barend en van Dorp, Koffietijd en De Postcode loterijshow. De status 'Bekende Nederlander' is voor Wolter Kroes bereikt.

Deze status bezorgde hem een groots optreden voor ruim 5.500 uitgelaten fans in november 2002 in de Music Heineken Hall in Amsterdam. De TROS zond deze concertregistratie uit waar ook een cd van verschenen is getiteld ‘Wolter Kroes live’. En natuurlijk zijn er ook het nieuwe album ‘24 uur ’ en de singles 'Kijk door mijn ogen', 'Papa heb je even tijd' en 'Ik ben zoals ik ben'. 15 december 2003 gaf Wolter zijn tweede grote concert in de Heineken Music Hall. Door de stormachtige verkoop van de 5500 kaarten werd kort daarna besloten om op 1 november 2004 Wolter in het Rotterdamse AHOY te laten optreden. Hij stond die dag voor 10duizend uitzinnige fans. Van dit optreden is ook een schitterende dvd registratie gemaakt

In november 2005 werd de cd ‘Laat me zweven’ groots gepresenteerd bij Media Markt en ondersteund door een grote signeer tournee langs diverse cd winkels van Van Leest, MusicStore en Free Record Shop.

11 en 12 december 2005 was Wolter wederom in AHOY te bewonderen. In 2006 waren er nog een weer een aantal leuke dingen op het programma. Een dvd in mei: 'Uit En Thuis, en in november 2006 was AHOY Rotterdam weer gevuld met duizenden Wolter Kroes fans.


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 4113 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.