Jantje Smit
 
De carrière van Jan Smit loopt als een trein. Behalve in Nederland is hij ook succesvol in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. In Duistland zijn inmiddels tien Duitstalige albums uitgebracht.

In 2001 ontving hij met BZN en zijn producers de exportprijs, als best verkopende Nederlandse act in het buitenland. 

Vanaf 25 maart 2005 was zijn dagelijks leven te volgen in de reality-soap Gewoon Jan Smit. Dit programma werd later dat jaar bekroond met de Gouden Televizier-ring.  In 2006 scoorde Smit zijn tweede en derde nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40. Als de morgen is gekomen stond in september 5 weken op 1, en in december bereikte ook Cupido de eerste plaats. In 2007 gaat het succes onverminderd verder met een vierde nummer 1-hit: Op weg naar geluk. Ook had hij een nummer 1 hit in Oostenrijk met het nummer Paris dat op de Duitse 2e CD van Op weg naar geluk stond.

Op dit moment heeft Jan een relatie met ONM-actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen. Dit maakte het verliefde koppel op 14 april 2007 bekend, nadat in de media al enige tijd werd gespeculeerd over een relatie tussen deze twee. In augustus 2007 trok Jan bij haar in , in haar huis in Hilversum. In 2008 hopen ze weer naar Volendam te gaan verhuizen om daar te gaan samenwonen. 

Maar ook voor Jan Smit is zijn carrière niet zaligmakend. Er is meer in het leven dan dat. Daarom heeft hij ook niet lang getwijfeld toen hij werd gevraagd voor het ambt van ambassadeur van SOS Kinderdorpen.

Toch, ondanks alles, blijft Jan Smit gewoon Jan Smit. En de bekendheid neemt hij voor lief, maar als het aan hem lag, hoefde dat allemaal niet hoor. "Mensen behandelen mij als, hoe moet ik het zeggen, als een speciaal iemand, maar dat wil ik helemaal niet. In het begin vond ik het wel raar dat iedereen naar je keek, maar na verloop van tijd merk je dat niet eens meer. Je weet toch dat je wordt bekeken. Wat moet je doen? Moet je dan steeds met je hoofd naar beneden lopen of zo? Dan zie je niets."


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 4101 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.