Arne Jansen

Een synoniem voor Feest. Feest met een hoofdletter. Deze oude rot in het vak blijft op het podium een feestbeest.

Arne Jansen is een rasartiest. Al meer dan twintig jaar onafgebroken aan de top. Met zijn ongekende enthousiasme en feestrepertoire maakt de sympathieke zanger in een handomdraai elke locatie tot een dampend feestpaleis.

Een reeks van successen als "Meisjes met Rode Haren", "Zeven Brieven", "Als een meeuw in de wind" en "Julie", naar het gelijknamige songfestivalsucces, brengt Arne Jansen met een aanstekelijk enthousiasme. "Afgewisseld met hits van collega-artiesten, nieuwe nummers als : "Zeg 'ns Meisje" en liedjes die ik leuk vind om te zingen. Niet alleen Nederlandse liedjes, maar ook Duitse en Engelse. Nummers die sprankelen, die aanspreken". Met "Ahoema, Ahoema", een cover van het gelijknamige ltaliaanse hitsucces, heeft Arne Jansen opnieuw een troef in handen. Een nummer dat veelvuldig gedraaid wordt en, minstens zo belangrijk, waar de zalen enthousiast op reageren.

Arne's repertoire lijkt tijdloos.

"Dat is mijn kracht, Als mijn gezicht daarnaast enkele malen per jaar op televisie komt, en mijn liedjes op de radio, houdt deze jongen het nog jaren vol. Vol op de podia en vol in het land. Want genieten blijft het, elke avond weer".

Arne Jansen: Feest met een Hoofdletter!


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 4125 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.