Glennis Grace
 
Glennis Grace heeft typische Whitney Houston stem en is zeer geschikt voor sjieke feesten.

Na haar spetterende performance in de oudejaarsloterijshow op 31 december (RTL4) met “Somebody Else’s Guy” en haar duet met Gordon en Ruth Jacott in “This is The Moment” riep presentator Marc Klein Essink spontaan: dit jaar wordt het jaar van Glennis Grace…!!!

Na haar theatertournee en Ahoy concerten als ‘special guest’ van René Froger in 2002 was een veelgehoorde vraag: “Hoe lang zal het duren voordat Glennis Grace hier haar eigen concerten gaat geven?” De staande ovaties die haar ten deel vielen logen er niet om en zelf zou ze niets liever willen, maar eerst wil ze zich bewijzen met haar eigen album-cd en een soloconcert in Carré.

Haar optredens in het land zijn het afgelopen jaar sterk toegenomen en ook had zij een hit notering met haar single “Always On My Mind”.
Optredens in de Staatsloterijshow en Barend & van Dorp gaven haar een nog grotere naamsbekendheid als aanstormend talent en inderdaad wordt het nu hoog tijd voor haar definitieve doorbraak.

Dit jaar verschijnt haar nieuwe album “Secrets Of My Soul” met daarop 14 gevarieerde tracks waarin zij zich van alle kanten kan laten zien en horen. Van een speciale live-performance van het album zal er tevens een DVD verschijnen als voorloper op haar eerste eigen theatershow, die in Carré Amsterdam in première zal gaan.

Ooit won zij als 16-jarig Amsterdams meisje de nationale Soundmixshow van Henny Huisman als ‘de Nederlandse Whitney Houston’. Inmiddels een aantal jaren verder (zij is pas 24 geworden) heeft Glennis zich ontwikkeld tot een volwassen zangeres die met haar imponerende stemgeluid en professionele performance een veelbesproken act is geworden op vele bedrijfsfeesten en andere grote evenementen.

Op het gebied van een ‘zangeres die echt kan zingen’ heeft zij niet veel concurrentie in de huidige muziekwereld en lijkt haar definitieve doorbraak naar de top dichtbij. 2004 zou best eens het ‘jaar van Glennis Grace’ kunnen worden. En het zou verdiend zijn ook.


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 3337 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.