Sugar Lee Hooper

Nederlands meest gevraagde artiest is de meest opvallende, 103 kg, geschoren schedel, in veel kleuren tule gehuld en swingend als een uit zijn baan geraakte raket. Als dochter van een jazz-pianist en een Hawai gitariste, was het voorspelbaar dat ze ook in de muziek terecht zou komen.

Haar broer en zus waren altijd degenen die met hun uitstekende stemmen vroeg optraden. Het dikkertje Marja werd nooit serieus genomen. Op haar veertiende zeurde ze om een drumstel omdat ze achter dit instrument veilig was. Volgens de ingewijden in het vak was ze niet voor frontwoman weggelegd. Al rap kreeg ze naam door in verschillende bands te spelen o.a. in Vin Cardinal and the Queens.
Na nog een 2-tal redelijk succesvolle singles te hebben uitgebracht met haar broer Hans werd ze full-time moeder. Ze heeft niet lang stilgezeten, want twaalf jaar lang was ze de slagwerkster van de Crazy Rockers, om zich daarna te storten op een solo-carričre.

In het begin werd ze door de Nederlandse Showbusiness als een vreemde eend in de bijt gezien. De platenmaatschappijen wilden haar ook graag als een Nederlandstalige entertainer zien, maar dat weigerde ze resoluut.

Haar stijl vind de basis in haar liefde voor Ella Fizgerald, die zij qua zangstijl benadert. Marja heeft echter wel een ander stemgeluid, dat zich bulderend laat gelden op alle podia in den lande. Dat ze zich ook laat beďnvloeden door soul (o.a. Sam & Dave, Pointer Sisters) verklaart de stijl die ze heeft.
Of ze nou moet optreden voor een modehuis met gasten in avondkleding of voor een club vol hardrockers, het is altijd een groot feest. De Nederlandse omroepen hebben haar ook al ontdekt en ze is constant te bewonderen op T.V. Haar eerste single "Come What May" werd goed ontvangen en de tweede single "You Lied" werd een club-succes. Ook soulvitamins wordt zeer goed ontvangen in dancings.


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 3346 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.