Het waarom

Stel...

...U wilt uw medewerkers bedanken voor hun geweldige inzet in het verleden en het liefst wilt u ze tegelijkertijd motiveren voor de toekomst.

Om dit te bereiken overweegt u om hen een fantastische avond of een origineel bedrijfsuitstapje aan te bieden.

...U wilt de band met uw zakenrelaties verstevigen door voor hen sportieve relatiedagen te organiseren waar nog tijden over nagepraat wordt.

...U wilt de samenwerking tussen uw medewerkers verbeteren maar u weet nog niet precies hoe.

...U zou wel eens iets willen doen waardoor uw afnemers de mensen achter de telefoon leren kennen.


DE ORGANISATIE VAN EEN BEDRIJFSEVENEMENT

Zelfs als u al een idee heeft over de invulling van het programma, dan vraagt het organiseren van zon bedrijfsevenement veel tijd. Vaak meer dan u beschikbaar heeft. U moet zich bijvoorbeeld gaan verdiepen in wat er op evenementengebied zoal te koop is. U moet op zoek naar een passende lokatie, naar geschikte muziek en/of entertainment, u moet contact leggen met cateraars en decorbouwers. De techniek moet geregeld worden, etc, etc.

VAN CONCEPTONTWIKKELING TOT COMPLETE REALISATIE

Ricardo Aziz Business Events wil u hier graag bij behulpzaam. Van de ontwikkeling van het tot en met de complete realisatie van uw bedrijfsevenement. Van het versturen van de uitnodigingen, het regelen van vervoer van en naar de lokatie tot en met eventuele overnachtingen. Zelfs het benodigde drukwerk en de inkoop van relatiegeschenken kan worden verzorgd.

OP MAAT GEMAAKT, CREATIEF EN ORIGINEEL

Wij doen u graag creatieve en originele ideen aan de hand met betrekking tot de concrete invulling van uw evenement. Voor ons staan altijd uw ideen voorop. Alles wordt uitgevoerd zoals dat wilt, alsof u het zelf zou hebben geregeld. Nadat duidelijke afspraken zijn gemaakt, gaat de rest voor u vanzelf. Aan de hand van uw eisen en wensen organiseren wij een op maat gemaakt, creatief en origineel evenement dat binnen uw budget past

GEEN SLAPELOZE NACHTEN

Bij de realisatie van evenementen voeren wij de centrale regie uit. Doordat alle contacten via ons verlopen, wordt u niet door allerlei mensen lastig gevallen met vragen en heeft u met slechts n persoon te maken. U hoeft dus geen slapeloze nachten te hebben. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Dit is voor u een stuk gemakkelijker, scheelt enorm veel tijd en de kosten zullen u meevallen!

MEERDERE TEVREDEN MENSEN

Nu horen wij u denken, waarom nou Ricardo Aziz Business Events ? Hier voor hebben wij een referentielijst samengesteld van enkele bedrijven die u voor zijn gegaan.


Het waarom
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 4362 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.