Gala Party met Bigband
 
Ricardo Aziz, Business Events (Medium) 

Heverband Groot Showorkest

 

 

Entertainment, publiek vermaken, de mensen laten genieten van muziek die vlot in de oren klinkt, toeschouwers tot op het puntje van de stoel brengen (of zelfs van de stoel krijgen), zijn de grote bekommernissen van de Heverband.   Spontaneïteit, sfeer en afwisseling tussen pop, disco, licht klassieke muziek en rock & roll zijn een belangrijke troef.  Voeg daarbij nog de professionele orkestzangeressen die de meest gekende hits brengen vanaf de jaren 60 tot vandaag. 

 

Orkestleider Jan Ceulemans beschouwt zich hierbij niet als een traditioneel dirigent maar wel als een muzikaal entertainer met slecht één doel voor ogen: het publiek vermaken.

 

Heverband “In Concert” is een totaalspektakel waarin muziek gecombineerd wordt met dans, humor, emotie en waarbij de juiste sfeer bepalend is voor een gezellig avondje uit.  De gekende meezingers bezorgen op het laatste van de show de spreekwoordelijke slagroom op de taart. 

 

Als groep van 30 jeugdige enthousiaste topmuzikanten heeft de Heverband sinds haar oprichting 24 jaar geleden, het feest van niet minder dan 900 tevreden organisatoren muzikaal mogen opvrolijken.  Ondertussen hebben zij niet minder dan 300 artiesten mogen begeleiden waaronder: Johnny Logan, Lee Towers, Demis Roussos, Gerard Joling, The Three Degrees, Viola Wills, The Gibson Brothers, Rob de Nijs, The Magic Platters, Adamo, Boney M, T-Spoon, René Froger, Paul Young, Umberto Tozzi, … 

 

Mogelijk programma:

Om plus minus 19.45 uur: Arrivé van uw gasten in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Bij entree zullen onze Lakeien uw gasten hartelijk verwelkomen, zoals een Lakei betaamd en u vervolgens introduceren bij de reeds aanwezige personen.

 Welkom
Waar is de tijd dat een lakei in livrei bij aankomst op een partij de deur voor u opende en u, tijdens het opschuieren, met een enkel goed geplaatst woord op uw gemak stelde, om u vervolgens voornáám en met luider stem in het gezelschap te introduceren? Waar is de tijd dat diezelfde lakei u en uw gasten voorzag van een uitdagende conversatie en intelligent entertainment? Waar is de tijd dat u en uw gasten bij het afscheid op gepaste wijze uitgeleide werden gedaan?

Die tijd is er nog….

 

Ontvangst-acts
Uw gasten worden welkom geheten, op hun gemak gesteld, opgeschuierd, ingevoerd in het feestelijke computersysteem en op welluidende toon in het gezelschap geïntroduceerd.

 

Wij staan geheel tot u dienst
Uw evenement krijgt de stijl die het verdient; tijdens uw receptie of feest brengen wij mensen werkelijk tot elkander en uw beurs of congres zal overstromen van weldadigheid. Bij de opening van uw nieuwe onderkomen, oprijlaan of vijver gaan wij gaarne zelf door het lint.

Kortom: wij zijn het welgemikt startschot op uw openingsceremonie, de port-brisée tijdens uw receptie, het spreekgestoelte bij uw lezing en de crème fraîche van uw diner.

 

Podium-acts

·         Het kanonnetje; een klein party-kanon kan worden afgevuurd om bepaalde programmaonderdelen ‘op te blazen’.

·         Het doekjesdansje; een laat 17e-eeuws egocentrisch dansje, uitgevoerd in samenwerking met uw gasten.

·         Aankondigingen en ceremonieschap; de lakeien kunnen als ceremoniemeester optreden en daarnaast op subtiele wijze sprekers aankondigen.

·         Liederen en liedjes; meestentijds zullen de lakeien u meerstemmig en a capella toezingen. Het repertoire wordt afgestemd op de sfeer van de bijeenkomst en beslaat meerdere genres.

 

Concertje
Een breed scala aan liederen en gezangen, zorgvuldig gekozen uit vijf eeuwen muziekgeschiedenis, variërend van Schubert tot een lakeise wijze bewerking van de Bohemian Rhapsody, worden meerstemmig ten gehore gebracht door vijf lakeien en een pianist. Een streling voor het oor.

 

Animatie-acts
Tijdens uw feest brengen de lakeien uw gasten op een prettige wijze in verwarring middels en groot aantal animatie-acts, die allemaal gericht zijn op een interactie tussen lakei en gast en wellicht tussen de gast en zichzelf.

·         De schouderspanningsbehandeling; uw gast krijgt een massage op afstand.

·         Discrete interne post (D.i.p); uw gast krijgt de gelegenheid een ‘message secrèt’ te zenden aan deze of gene in het gezelschap

·         Uitvergroting van de etiquette; bijvoorbeeld Kalt-Bügeln, gescheiden afval ophalen, vaandelknoop pletten, aurakloppen.

In een persoonlijk vriendelijk onderhoud, informeren wij u graag nader over de veelzijdige culinaire en artistieke mogelijkheden.


Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 4084 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.