The Blues Brothers


Bollox' Bloose Brothers Revue 2005 nu ook met avondvullende Frontline Showband XXL.

Ooit 15 jaar geleden als eerste in Nederland begonnen om het wereldsucces van de film “The Blues Brothers” om te zetten in een spetterende live act, biedt de Bollox' Bloose Brothers Revue u de mogelijkheid om vanaf 1 januari 2005, deze ongeëvenaarde show tevens te boeken met avondvullende band.

Een van Nederlands meest bekende allround bands, The Frontline Showband XXL zal vanaf die datum de begeleidingsband vormen van “Jake” Erik Klaren en “Elwood” Paul van der Weyde. Het mes snijdt hierdoor aan twee kanten. Een avondvullend programma van 3 x 45 minuten Frontline Showband XXL en 1 x 60 minuten Bollox' Bloose Brothers Revue, waardoor de kosten van een extra band worden bespaard.

Uiteraard blijft de mogelijkheid van de 1 x 60 minuten show gewoon bestaan.

Nieuwe elementen in repertoire en decor zorgen voor een verfrissende en met veel elan gebrachte unieke show.

--------------------------------- Biografie: ---------------------------------

Klaren en Van der Weyde, twee rasechte entertainers die al 15 jaar lang Europa onveilig maken met The Bloose Brothers Revue, presenteren nu hun successhow onder een nieuwe naam: BOLLOX’ Bloose Brothers Revue.

Klaren en Van der Weyde treden met hun vaste band in binnen- en buitenland op met The Bloose Brothers Revue, een succesvolle spektakelshow die vermaard is om zijn eigenwijze invulling van het begrip ‘entertainment’ en die de zaal steevast op z’n kop zet. The Bloose Brothers Revue is ontstaan als een show rond de gebroeders Jake en Elwood, maar intussen is het veel meer!

BOLLOX’ Bloose Brothers Revue heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot razendgek theater vol muziek, humor en verrassingen, met prachtige persiflages op bijvoorbeeld het Star Trek-thema, Disco-camp, Soul-gospel, Country-Western, Kerst in Juli – om maar even wat toppers uit de vorige seizoenen te noemen. En natuurlijk ontbreken The Blues Brothers zelf ook niet!

Maffe bende
Fritz en Frank, BOLLOX!, brengen begeleid door een zeskoppige band (inclusief een swingende blazers-sectie), een komisch muzikaal repertoire dat zich beweegt van blues naar soul, van disco naar hiphop, van country naar western en van rock naar roll. De twee doldwaze heren, gekleed in hun knallende outfit, weven alle genres moeiteloos en met een fikse dosis humor aan elkaar.

Maar BOLLOX! van vandaag is BOLLOX! van morgen niet. Ze blijven nieuwe acts verzinnen en zullen daarbij altijd het voor de hand liggende vermijden. De show moet verrassend zijn en moet iedereen op het verkeerde been zetten. Met BOLLOX! haalt u een maffe bende in huis. Of zoals de heren het zelf zeggen: BOLLOX!, u weet nooit precies wat u boekt!

Beleven en meedoen
BOLLOX’ Bloose Brothers Revue is een theatershow voor en met het publiek: je kunt niet anders dan meezingen, meedansen en meelachen. Als de muziek begint, zit er maar een ding op: beleven en meedoen. Het publiek zingt steevast de bekende songs mee en heeft dolle pret als iemand uit de zaal op de hak wordt genomen. Niet voor niets hebben het afgelopen seizoen maar liefst 240.000 toeschouwers de BOLLOX’ Bloose Brothers Revue gezien op grote bedrijfsfeesten, festivals (o.a. Nijmeegse Vierdaagse, Jazzfestival Almere, Haarlem en Amersfoort) en andere openbare optredens.

Uniek in Nederland
BOLLOX’ Bloose Brothers Revue is uniek in Nederland. Niet alleen door de weergaloze persiflages, uitstekende muziek, fantastische kleding en decors, maar ook omdat in Nederland vrijwel geen soortgelijke act te vinden is, die binnen en buiten het theater zo’n buitenissige en swingende show kan brengen. Het is een razendgek spektakel, dat bol staat van humor en verrassingen! Kortom: BOLLOX! is niet te omschrijven, u moet het zelf beleven!
 

Het aanbod
Home Wie Wat Hoe Waarom Aanbod Zoeken Contact Sitemap

© 2021 Ricardo Aziz Business Events | Postbus 244, 1170 AE, BADHOEVEDORP
Telefoon: (020) 659 75 76, Telefax: (020) 659 66 73, Email: info@ricardoaziz.nl
Ricardo Aziz heeft 4110 bezoekers mogen ontvangen op deze pagina.